Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τελικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων του Straw Dogs magazine στην Ελλάδα

Ξεκίνημα την Δευτέρα 31 Μαρτίου και ώρα 21:00, όπου ανεβαίνουμε στις Σέρρες και στο Café Μπρίκι (Πεζόδρομος Κουντουριώτη). Οι δύο εκδότες, Γιώτα Παναγιώτου (μεταφράστρια) και Γιάννης Ζελιαναίος (ποιητής) θα μιλήσουν για το περιοδικό και τα 4 τεύχη που έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Την παρουσίαση θα προλογίσει ο ζωγράφος Βασίλης Βαφειάδης

Τετάρτη 2 Απριλίου κατεβαίνουμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο Café Γαζία (Καρόλου Ντηλ 22) όπου και πάλι οι δύο εκδότες του, Γιώτα Παναγιώτου (μεταφράστρια) και Γιάννης Ζελιαναίος (ποιητής) θα μιλήσουν για το περιοδικό. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα υπάρξει κι ένας ομιλητής έκπληξη!

Συνέχεια και μουσικό διάλλειμα την Δευτέρα 7 Απριλίου όπου ο Γιάννης Ζελιαναίος φιλοξενείται στο στούντιο του indieground radio και την εκπομπή «Η Προβοκατορία των Αισθήσεων» των Μάνο Μπούρα και Μιχάλη Λοράνδου. Διαλέγουμε μουσικές κι ανακρινόμαστε από τις 20:00 έως τις 22:00.Συντονιστείτε διαδικτυακά στο http://www.indiegroundradio.com/

Την ακριβώς επόμενη μέρα Τρίτη 8 Απριλίου και ώρα 20:30 το περιοδικό ταξιδεύει στο Ναύπλιο και στον πολυχώρο circulo cooperativa. (Β. Κωνσταντίνου 6 & Κοκκίνου 17, Παλαιό Ναύπλιο). Εκεί θα μιλήσουν για το περιοδικό ο Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα), ο ποιητής Αντρέας Τσιάκος κι ο εκδότης του Γιάννης Ζελιαναίος. Ο Θάνος Ανεστόπουλος θα απαγγείλει ποιήματα μέσα από τα 4 τεύχη που ήδη έχει κυκλοφορήσει το Straw Dogs magazine.

Τετάρτη 9 Απριλίου πάμε Πάτρα και στο μικροβιβλιοπωλείο Χαραμάδα (Τσαμαδού 39 / 1ος όροφος). Για το περιοδικό θα μιλήσουν ο εκδότης του Γιάννης Ζελιαναίος και ο ιδιοκτήτης - εκδότης της Χαραμάδας, Νεκτάριος Λαμπρόπουλος. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 18:30.

Πέμπτη 10 Απριλίου και στις 20:00 το περιοδικό παρουσιάζεται στα Εξάρχεια και στο βιβλιοπωλείο «Ο Φαρφουλάς», (Μαυρομιχάλη 18). Εκεί θα μιλήσουν ο μεταφραστής και ποιητής Νίκος Βουτυρόπουλος, ο εκδότης και ποιητής Γιάννης Ζελιαναίος, ενώ θα διαβαστεί κείμενο του ποιητή Κώστα Ρεούση για το Straw Dogs magazine.

Οι παρουσιάσεις θα κλείσουν μ’ ένα πάρτι την Παρασκευή 11 Απριλίου στο bar Ρινόκερως (Ασκληπιού 22). Το πάρτι οργανώνει το Βιβλιοπωλείο μετά μουσικής «Φοίβη» (Σόλωνος 99 / 5ος όροφος). Στα decks του Ρινόκερου και μετά τις 21:00 θα ανεβεί το Straw Dogs μαζί με τον μπασίστα των Penny Dreadful, Pano Bobola για ένα «δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει» dj set!