Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Παρουσίαση θεμάτων τέταρτου τεύχους με extras / μέρος πρώτον!

Κατηγορία: Φωτογραφία / Πίνοντας με τον Δημήτρη Τσίγκα πάνω από ένα πολυκαιρισμένο contact

Από σήμερα και για όσο πάει, στο ιστολόγιο του περιοδικού θα παρουσιάζουμε ένα ένα τα θέματα και τους καλλιτέχνες του τέταρτου τεύχους του Straw Dogs magazine με καμία συγκεκριμένη σειρά δίνοντας σε σας εκεί έξω κάποια extras και bonus πράγματα που είτε δεν κατάφεραν να μπουν στο έντυπο είτε τεχνικά αυτό δεν ήταν δυνατό. Ξεκίνημα με την κατηγορία της φωτογραφίας και τον Δημήτρη Τσίγκα από τις Σέρρες.

(εισαγωγικό)
Γεννημένος από κουβέντες μεταξύ φίλων, tobacco, bourbon και μουσικής. Πρόσωπο φανταστικό που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα αλλά την περιδιαβαίνει με εξ - αιρετική διάθεση. Δεν συναντάται στα γνωστά εορτολόγια αλλά σε λόγια αιθεροβαμόνων.
Το παραπάνω δεν είναι κάποιο αίνιγμα ή γρίφος αλλά το χαλάκι υποδοχής μιας διαδικτυακής εξώπορτας ενός φωτογράφου που μοιράζεται με φίλους, μουσικές, σκέψεις και τα τυπωμένα αρνητικά ενός φιλμ που τραβάει κάθε τόσο στα δικά του οδοιπορικά. Ο Δημήτρης Τσίγκας έδωσε ραντεβού με τον Γιάννη Ζελιαναίο σ’ ένα μπαρ που βρίσκεται μόνο στα κεφάλια τους. Συμφώνησαν ο πρώτος να παραδώσει στον δεύτερο ένα φάκελο με φωτογραφίες, ο δεύτερος να τον ανακρίνει αναίμακτα και οι δυο μαζί να διαλέξουν τα τραγούδια που θα ντύσουν μια κουβέντα γύρω από τη φωτογραφία κι όχι μόνο. Το φωτογραφικό και συγγραφικό αποτέλεσμα παραδίδεται σ’ αυτές τις σελίδες και το Straw Dogs magazine πληρώνει το λογαριασμό.
Κάποιος από απέναντι μας κοιτάζει περίεργα…
Κάπου στις Σέρρες / φώτο: Δημήτρης Τσίγκας 
 Στις σελίδες του τέταρτου τεύχους παρουσιάζουμε 11 φωτογραφίες του Δημήτρη Τσίγκα καθώς και μια συνέντευξη – κουβέντα γύρω απ’ τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο, τα οδοιπορικά κι όχι μόνο. Η κουβέντα πήρε μέρος σ’ ένα μπαρ που υπάρχει μόνο νοητά και στα κεφάλια μας. Στο συγκεκριμένο μπαρ ζητήσαμε απ’ τον φανταστικό δισκοθέτη να παίξει τα τελευταία 7 τραγούδια πριν το κλείσιμο και το φευγιό. Τα κομμάτια μπορείτε να τα κατεβάσετε από ΕΔΩ και οι 2 φωτογραφίες του Δημήτρη Τσίγκα που δημοσιεύονται στο παρών ιστολόγιο δεν κατάφεραν να μπουν στην έντυπη μορφή του Straw Dogs magazine.

Ρίξτε και μια ματιά στα παρακάτω λινκ

Ολόκληρη η συνέντευξη – κουβέντα στο 4ο τεύχος που κυκλοφορεί εκεί έξω μαζί με την ποιητική συλλογή του Κώστα Ρεούση, «Ναρικατέ»!!! 
Γύρος του Θανάτου / φώτο: Δημήτρης Τσίγκας